Voor de 5e keer SERVE THE VILLAGE, doet u ook mee?

29 juli 2019 om 16:33 lokaal Deel je nieuws

Zaterdag 28 september 2019 zal het bijzonder mooie project Serve the Village voor de 5e keer plaats vinden in Hardinxveld-Giessendam. Serve the Village komt oorspronkelijk van het project Serve the City vandaan. Een project wat in grote steden opgezet is door kerken, om mensen van binnen en buiten de kerk ondersteuning te bieden waar nodig.

Op deze dag willen de deelnemende vrijwilligers laten zien dat het niet uit maakt wie of wat je bent om voor elkaar klaar te kunnen staan. Of je nu van een kerk bent of niet, of je problemen hebt met het op orde houden van je huishouden of je tuin.

De afgelopen jaren zijn er heel wat mooie klussen gedaan. Van het opruimen van huizen, het klaarmaken van babykamers, het opknappen van de Natuurspeeltuin tot aan het organiseren van een verwenmorgen voor ouderen.

Ook dit jaar hopen de vrijwilligers weer klaar te mogen staan voor mensen die een hulpvraag hebben. Want vele handen maken licht werk.

Dus mocht u iemand kennen die hulp kan gebruiken bij het opknappen van de tuin, extra handen nodig heeft voor bepaalde klusjes of een ander soort vraag heeft dan horen we dit graag. Ook als u zelf degene bent die deze vraag heeft dan bent u van harte welkom. We werken van 9.00 tot 12.30 uur.

Wel vinden we het belangrijk dat de mensen de hulp echt goed kunnen gebruiken. Dat wil zeggen dat mensen zelf geen financiële mogelijkheden hebben om de klus  te laten doen, geen netwerk tot hun beschikking hebben waar ze een beroep op kunnen doen of dat er andere omstandigheden zijn waardoor het noodzakelijk is om de klus met z’n allen aan te pakken.

Voor het aanmelden van klussen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met Servanda via 0184-612771 of info@servanda.nl

advertentie
advertentie