Afbeelding
Hak Installatieservice

H4 levert wagenpark Hak Installatieservice

7 augustus 2019 om 17:31 Nieuws

H'VELD-G'DAM Vanaf begin juni bezoekt Hak Installatieservice zijn klanten weer met de meest prachtige bedrijfswagens. Het bestaande wagenpark was aan vervanging toe en de directeuren Christiaan en Gerrit Hak gingen in zee met Jesse Koster van H4 uit Hardinxveld-Giessendam. Onlangs werden negen nieuwe VW-busjes en een bestelwagen afgeleverd aan de Van Langeraadweg.

,,Onze hoofdvestiging zit in Deventer, maar sinds afgelopen najaar ben ik een dependance begonnen in Hardinxveld-Giessendam. We zijn gespecialiseerd in mobiliteit en leveren maatwerk voor actuele vraagstukken. Al onze oplossingen richten zich op kostenbesparing, duurzaamheid en medewerkerstevredenheid", weet Koster.

,,En tevreden zijn wij ook", vult Hak aan. ,,We zijn een regionaal bedrijf en willen daarom ook zoveel mogelijk met plaatselijke dan wel regionale collega's zaken doen. Onze banden worden geleverd door Leen Post, die zit hier om de hoek. Autobedrijf Bikker uit Noordeloos doet al jaren het onderhoud en blijft dat overigens ook doen. En dus was het logisch dat we bij H4 terecht kwamen. De meeste auto's waren alweer een jaar of acht oud en we waren op zoek naar wat nieuws. Maar bovenal duurzaam, want daar staan we voor met Hak Installatieservice."

Hak Installatieservice hield wel vast aan het vertrouwde merk. ,,De Duitse degelijkheid van Volkswagen bevalt ons prima en dat geldt ook voor de diepzwarte kleur; zwart sk 9000. We kunnen er, met dank aan H4 weer even tegen. Op weg naar een klant, die een energieneutrale woning wil of een bedrijf dat zijn dak wil vol leggen met zonnepanelen. Duurzaamheid is de toekomst. Steeds vaker voorzien we carports van zonnepanelen, waaronder de elektrische auto wordt opgeladen. Maar we blijven ook de plaatselijke loodgieter die het zink komt vervangen, de keukenkraan repareert of de cv-ketel een onderhoudsbeurt geeft."

Meer informatie via www.hak-installatieservice.nl of www.h4.nl.

advertentie
advertentie