100% non-profit koffiehuis in Hardinxveld
100% non-profit koffiehuis in Hardinxveld Deelcafé De Buurman

Deelcafé De Buurman zoekt nieuwe ‘Vrienden van De Buurman’ & ‘Buurman BusinessPartners’

3 september 2019 om 09:08 Maatschappelijk Deel je nieuws

Deze maand is Deelcafé De Buurman alweer 3 jaar geopend! De tijd vliegt! We zijn superblij met alle support die we krijgen – vanuit betrokken individuen én vanuit bedrijven.

Zoals u misschien al wist worden de huur van ons pand aan de Peulenstraat én de loonkosten voor onze part-time Buurman Chef gesponsord door deze betrokken personen en bedrijven. Het laatste half jaar hebben een aantal ‘Vrienden’ en ‘BusinessPartners’ aangegeven hun financiële steun na meer dan 2 jaar weer eens in een ander mooi initiatief te investeren. Heel begrijpelijk natuurlijk – we hebben hen dan ook bijzonder hartelijk bedankt voor de trouwe steun!

U raadt het al: we zijn op zoek naar een aantal nieuwe ‘Vrienden van De Buurman’ en ‘Buurman BusinessPartners’ om het plaatje weer compleet te krijgen.

Spreekt het Deelcafé-concept u aan – en wilt u heel concreet bijdragen aan het in stand houden en verder ontwikkelen van een bijzondere lokale ontmoetingsplek? Uw maandelijkse bijdrage wordt 100% gebruikt voor lokale betrokkenheid – de resultaten daarvan kunt u 6 dagen per week ‘live’ komen bekijken op de Peulenstraat  :)

Voor vragen – aanmeldingen of contact over de mogelijkheden, kijk op:

Voor personen: https://www.deelcafedebuurman.nl/vrienden-van-de-buurman

Voor bedrijven: https://www.deelcafedebuurman.nl/buurman-businesspartners

Of contact Dick de Krijger op 0184-764064 / info@deelcafedebuurman.nl

advertentie
advertentie