Afbeelding
Jan de Bruin

Koeienvlaaientijdrit

13 september 2019 om 16:19 Wielrennen

NOORDELOOS Het wegwielerseinzoen loopt langzaamaan op zijn einde. Zoals gewoonlijk bewaard RC Jan van Arckel het leukste evenement voor het laatste: De koeienvlaaientijdrit voor koppels. Dit jaar op zaterdag 5 oktober. Parcours: 11 kilometer door de polders in Noordeloos.
Permanence in het clubhuis van de voetbalvereniging aan de Nieuwendijk 10 te Noordeloos. Daar kunnen de rugnummers vanaf 13.00 uur afgehaald worden en zijn er kleedkamers en douches. De huldigingen worden in de kantine gehouden. De winnaars ontvangen een overheerlijke koeienvlaai.
Start om 14.00 uur. Na afloop blijft het gezellig met de bekende verloting en sterke verhalen.

Maximaal 1 licentiehouder per koppel. Na afloop gezellig napraten met verloting.
Bij het inleveren van de rugnummers ontvangt men één gratis lot. Deelname voor Jan van Arckel leden, of minimaal 1 deelnemer per koppel uit de regio Alblasserwaard en Vijfheerenlanden.

Het is ook toegestaan om met twee licentiehouders te starten. Eigenlijk iedereen kan meedoen, maar wie niet aan de voorwaarden van de koeienvlaaientijdrit voldoet, doet mee 'buiten mededinging'. De tijd wordt wel geklokt en gepubliceerd, maar er zijn voor deze categorieën geen huldigingen en Koeienvlaaien. Wel de gezelligheid natuurlijk en een gratis lot voor de loterij na afloop.

Inschrijven op www.janvanarckel.nl (kopje link Tijdrit Koeienvlaai). Inschrijfgeld € 10,- per koppel, te betalen bij afhalen rugnummers. De jeugd is gratis. Wie tweemaal wil starten graag direct bij inschrijven melden bij ine@vanderlaar.com. Meer informatie is te vinden op www.janvanarckel.nl of bij Ine van der Laar (06) 19 472 143.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie