Dirk en Jasper bij OKK'70
Dirk en Jasper bij OKK'70 Natascha Verbaan

Internationals bij volleybalvereniging OKK’70

15 september 2019 om 14:40 Volleybal Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag hield volleybalvereniging OKK’70 haar jaarlijkse verenigingsdag in sporthal de Wielewaal. Naast de gebruikelijke wedstrijden en verenigingsbarbecue kregen de volleyballers bezoek van twee oud-internationals van het nederlands volleybalteam om de volleyballende jeugd een leerzame clinic te geven.

Vorig jaar zou Dirk Sparidans (ex-libero van het team NL) al langskomen, maar vanwege zijn, toen nog actieve, interland carriere paste het niet in zijn programma. Dit jaar was hij gelukkig wel in de gelegenheid om, samen met Jasper Diefenbach (voormalig aanvoerder van team NL), clinics te verzorgen voor de jeugd van 6-12 en van 12-18 jaar. In twee sportieve clinics brachten de internationals de kinderen van OKK’70 de laatste weetjes bij over het serveren en verdedigen en vertelde ze natuurlijk wat erbij komt kijken om international te worden. 

Naast de clinics werden er ook diverse oefenwedstrijden gehouden van onder andere Dames 1 en Heren 1 en werd de dag afgesloten met een verenigingsbarbeque en aansluitend een succesvolle clubquiz. Volleybalvereniging OKK’70 kijkt terug op een succesvolle, leerzame dag en zal volgende week starten met de eerste officiële wedstrijden.

advertentie
advertentie