Kringloop De Cirkel
Kringloop De Cirkel Suzanne Heikoop I Shefotografie

Kringloopwinkel De Cirkel viert zaterdag 5 oktober nationale kringloopdag!

29 september 2019 om 16:17 Winkels Deel je nieuws

                    Iets ‘waardevols’ laten taxeren?
        Bezoek kringloop De Cirkel 5 oktober!

‘De vlag uit voor hergebruik’ onder deze slogan viert kringloop De Cirkel zaterdag 5 oktober de Nationale Kringloopdag.  De Cirkel, Houtschelf 21a  gaat om 9.00 voor iedereen open.  Van 9.30 tot 12.00 zal oud-conservator en historicus Peter Schipper taxeren in de kringloop.  Heeft u thuis al jaren iets staan of liggen waarvan u erg benieuwd bent, of het kunst of kitsch is, dan bent u van harte welkom! Peter Schipper zal zijn kritische blik  over uw ‘kunst’ werpen en zijn mening geven. Wie zal  er dolgelukkig naar huis gaan met het bericht dat het echt kunst is?

Ook de creatieveling nodigen we van harte uit om naar onze kringloop te komen. Nicolien van Nieuw Vermaak uit Hoog Blokland komt tijdens deze kringloop dag, laten zien wat je allemaal kunt maken met ‘afgedankte materialen.’ Om 9.30 en 11.00  kan je aanschuiven voor een mozaïek-workshop, gegeven door Nicolien.  Maak van scherven een leuk schilderijtje op beton. De workshop is ook leuk om te doen met uw (klein) kinderen. Reserveren van te voren is niet nodig, let wel op, voor zowel de taxateur als de workshop geldt vol = vol.

Naast de taxaties en de workshops staat er ook voor iedereen koffie en limonade klaar, kunt u weer aan het rad draaien voor leuke cadeaus of kortingen. Net als vorig jaar is er ook dit jaar met de kringloop dag: Welk goed doel wil u verassen. Haal in de winkel een formulier, vul in wie  jij iets moois, lekkers of een geldbedrag gunt en lever dit in tijdens de nationale kringloop dag in onze wensenmand. Dus wil jij trakteren in het bejaardenhuis, je juf verassen met nieuwe leesboeken, een bloemetje laten bezorgen bij de eenzame buurvrouw, een plantenbak plaatsen bij je wooncomplex, alles mag ingevuld worden, als jij het maar een goed doel vindt. Maar liefst 15 wensen laten we in vervulling gaan tot een bedrag van € 150,00 per doel.

Dit jaar is er naast vele leuke koopjes dus weer van alles te doen om van de nationale kringloop dag een mooi feestje te maken. Nog nooit binnen geweest in De Cirkel, deze ochtend is erg leuk om kennis te maken met de winkel vol tweedehands goederen. Zeker in deze tijd waarin we steeds meer bewust worden van duurzaamheid zult u in de kringloop winkel ervaren hoe verslavend het is, om goedkoop aan mooie spullen te komen!

 

advertentie
advertentie