Het kampioensteam HKC E1
Het kampioensteam HKC E1 Korfbalvereniging HKC

Eerste najaarskampioenen van HKC

6 oktober 2019 om 12:54 Korfbal Deel je nieuws

HKC E1 kampioen!

Wat een blijdschap en inzet bij de kinderen van HKC E1. Ze groeien elke wedstrijd en passen alles toe wat ze tijdens de trainingen van Eric en Francis leren. Zoals met je linker en rechter hand gooien en erbij uitstappen. Links en rechts van je kijken als je de bal hebt. Vangen=Delen. Je eigen bal afvangen en vrijlopen vanuit de paal. Ze stonden deze wedstrijd zelfs met een afvang en aansteun, net als bij HKC1. 

Het mooiste moment was dat Lindsey deze wedstrijd na een lange blessure weer meedeed. Groot compliment voor haar aanwezigheid bij alle trainingen en wedstrijden. 

Sem, Bart, Daniel, Lindsey en Suzan van harte gefeliciteerd met jullie kampioenschap, dik verdiend!

Op naar het binnenseizoen!

HKC E3 kampioen!

HKC E3 speelt voor het eerst in de E competitie. Een uitdagend begin met allemaal nieuwe dingen zoals, niet meer verdedigd schieten, jongens en meisjes die elkaar moeten verdedigen en heel veel andere dingen waar opeens op gelet moet worden. Na een wat onwennig begin heeft de E3 zich de facetten van de nieuwe uitdaging snel meester gemaakt en spelen ze als team goed samen. Het is leuk om te zien dat de ze met elkaar een  goede ontwikkeling doormaken, die ze in de zaal hopen voort te zetten!

Teamsamenstelling: Jens Kamsteeg, Sven van Middelkoop, Jan van der Pijl, Ize de Keijzer en Sara Fijnekam.

Op de foto ook trainer/coach Leon Fijnekam en sponsor dhr. J. den Breejen van Deltabrug Beheer BV.

Het kampioensteam HKC E3
advertentie
advertentie