Het kampioensteam HKC D2
Het kampioensteam HKC D2 Korfbalvereniging HKC

Weer najaarskampioenen voor HKC

13 oktober 2019 om 11:15 Korfbal Deel je nieuws

HKC D2 is kampioen!

Op een regenachtige zaterdagmiddag moest de D2 de laatste wedstrijd van het seizoen winnend afsluitend om het kampioenschap veilig te stellen. Onder het toeziend oog van vele ouders, ooms tantes en opa's en oma's werden in het 1e aanvalsvak al snel 3 punten gemaakt en de verdediging wist de tegenstander goed van het scoren af te houden. Via een comfortabele 8-3 ruststand werd een 13-5 eindstand bereikt en kon het feest beginnen.

De medailles werden omgehangen en de kampioensbeker werd in ontvangst genomen. Waarna de spelers zich de traktaties van de club en de sponsorgoed lieten smaken.

Amber, Christie, Elize, Nikkie, Fabian, Jess, Jorn en Rick van Harte Gefeliciteerd met het behaald kampioenschap.

 

HKC D3 is kampioen!

Een nieuw seizoen en voor de meeste weer nieuwe spelregels. Van 1 vak naar 2 vakken is toch nog wel even oefenen, maar met de inzet en het plezier van de spelers was het zo voor elkaar. Wij zijn daarom ook enorm trots dat de D3 na het winnen van de oefenwedstrijd ook nog eens 6 van de 6 competitiewedstrijden gewonnen heeft en daarbij ongeslagen kampioen is! Het team brengt ook veel gezelligheid met zich mee en spelen daardoor echt als een team. Het spel begint er steeds beter in te komen en we kijken al uit naar het binnen seizoen en daar hopen we hetzelfde resultaat te halen als buiten. Daar hebben we alle vertrouwen in en zullen we ook hard voor trainen. 

Spelers van de D3 zijn: Jannick Klop, Wesley de Boon, Casper van Lopik, Pieter Versloot, Levi van den Bergh, Anke Vogel, Noa Aanen, Rhode Sterrenburg, Priscilla Goossens en Sterre Cobben. Trainers/coaches: Janine en Melinda Sterrenburg.

 

Het kampioensteam HKC D3
advertentie
advertentie