Rivertrotters dames 1 is Zoebas de baas

13 oktober 2019 om 21:53 Overig Deel je nieuws
Deze week mocht Rivertrotters weer aantreden voor een thuiswedstrijd in sporthal de Wielewaal, de tegenstander was Zoebas uit Zoetermeer. De Hoek en Blok dames startten de wedstrijd met de volgende namen: Karin, Joella, Marion, Joyce en Esmey. De dames hadden de smaak gelijk goed te pakken en gaan overtuigend van start waardoor er al snel een voorsprong van 14-2 op het bord staat door wat mooie acties van Joella en Marion. Joyce en Esmey staan hun mannetje in de rebound waardoor we vaak aanvallend spel konden spelen. Joella is in de eerste helft niet af te stoppen en gooit er wat mooie afstandschoten in....en niet te vergeten is de mooie driepunter van onze center Esmey de Haas. Doordat we goed druk zetten met goede verdedigende acties van Esmee en Danielle konden we vaak de bal pakken en met op zn tijd wat mooie passes fast breaks lopen. Een goede eerste helft zorgt voor een stand van 44-25 met rust. Na rust wordt het spel helaas wat minder. De defense is minder goed, we laten te vaak makkelijk onze man lopen waardoor de tegenstander wat vaker de bal krijgt..gelukkig heeft de tegenstander moeite met scoren en wist onderandere Karin zo af en toe nog is een balletje in het net te gooien waardoor er een eindstand van 72-46 op het bord kwam. Al met al een goede eerste helft waar we mee verder kunnen. Heerlijk dat de punten in Hardinxveld blijven en we nu de tweede plek op de ranglijst te pakken hebben. De volgende wedstrijd is op zaterdag 26 oktober om 18:30 in sporthal de Wielewaal! Tot dan!