Bij De Lange Wei kijken we tijdens speeddates samen of jij in ons plaatje past!
Bij De Lange Wei kijken we tijdens speeddates samen of jij in ons plaatje past! De Lange Wei

Succesvolle speeddates in De Zes Molens in Hoornaar

16 oktober 2019 om 12:02 Zorg Deel je nieuws

Op zaterdag 12 oktober kwamen verschillende mensen die interesse hebben in De Lange Wei als werkgever naar De Zes Molens om kennis te maken.

De Lange Wei organiseert zo’n twee keer per jaar speeddates. Hierbij kan iedereen binnenlopen en op een laagdrempelige manier in gesprek gaan met medewerkers van De Lange Wei. Daar werd door verschillende mensen gebruik van gemaakt. Samen met een medewerker keken ze naar mogelijkheden om bij De Lange Wei te komen werken. Er ontstonden mooie gesprekken en zeker ook kansen voor de toekomst. Daarmee was de bijeenkomst in Hoornaar een groot succes!

Nog meer speeddates

Op donderdag 31 oktober zijn er opnieuw speeddates bij De Lange Wei, dit keer op onze hoofdlocatie aan de Rembrandthof 85 in Hardinxveld. Iedereen die nieuwsgierig is naar De Lange Wei en wil weten of hij of zij in ons plaatje past, is van harte welkom. Aanmelden vooraf is niet nodig. De speeddates zijn van 17.30 – 19.30 uur. Maak ook gebruik van ons aanbod: een professionele fotograaf maakt die avond gratis jouw nieuwe profielfoto! Handig voor bijvoorbeeld je Linked-In profiel.

advertentie
advertentie