4de overwinning op rij voor River Trotters Dames 1

28 oktober 2019 om 19:59 Overig Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag om 19.00 uur stond de thuiswedstrijd tegen Cady op het programma.

De wedstrijd werd fanatiek gestart met Karin, Joëlla, Marion, Joyce en Esmey. Vooral verdedigend begonnen we de wedstrijd sterk. De eerste 6 minuten wist Cady niet te scoren.

Tijdens het tweede kwart begon het aanvallend aan onze kant ook beter te lopen. Door driepunters van Esther en Esmee en een paar mooie scores van Marion, Joëlla, Esmey en Karin gingen we de rust in met 29-20 in ons voordeel.

De tweede heflt begonnen we goed door in 6 minuten nog 12 punten uit te lopen, maar vervolgens lieten we door een te trage omschakeling Cady een aantal makkelijke ballen raak schieten.

In het vierde kwart wisten we de draad zowel verdedigend als aanvallend weer wat op te pakken. Door scores van onder andere Joyce, Samantha en Lisanne konden we toch nog een paar puntjes uitlopen. Zo werd de wedstrijd gewonnen met 56-41.

Onze volgende thuiswedstrijd is op zaterdag 9 november om 20.30 uur in de Wielewaal. Tot dan!