Een huiskerk in Zuid-Azië
Een huiskerk in Zuid-Azië TWR

Regiobijeenkomst TWR over situatie christenen Zuid-Azië

1 november 2019 om 15:36 Activiteiten Deel je nieuws

Geloven tegen toenemende verdrukking in

De afgelopen maanden bereikten ons vanuit zuidelijk Azië regelmatig nieuwsberichten over politieke onrust en (religieus) geweld. En dat laatste is zeker ook voor veel christenen aan de orde van de dag. Toch laten de christenen in onder andere India, Pakistan, Sri Lanka en de betwiste regio Kashmir zich niet ontmoedigen door wat er om hen heen gebeurt. Sterker nog, de (huis)kerken groeien. Hoe is dat mogelijk? Maandagavond 11 november en vrijdagmorgen 15 november kunt u meer over deze mensen horen en bemoedigd worden door hun geloof. Andrew Sundar werkt voor zendingsorganisatie Trans World Radio (TWR) in deze regio. Hij komt naar Nederland om te vertellen over de situatie van de christenen in Zuid-Azië en over wat TWR in deze regio betekent.

Samen met een team van TWR Nederland reist Andrew Sundar door ons land en zal ook twee keer in Barneveld spreken. Mis het niet!

Andrew Sundar kan uit de eerste hand vertellen hoe het is gesteld met de vervolging van christenen in de genoemde landen. Hoe is het om te blijven geloven tegen de toegenomen verdrukking in? Wat is de impact van het werk van TWR? En hoe kan het Evangelie toch blijven klinken, in nog meer talen? Want ondanks de weerstand die er is, zijn er zeker ook ambitieuze plannen.

De ontmoeting met Andrew Sundar is een prachtige kans om van dichtbij te horen over de omstandigheden van christenen ver weg. Belangstellenden zijn van harte welkom, de toegang is gratis. Wel stelt TWR aanmelding via de website op prijs.

Praktische informatie regiobijeenkomst TWR :
Donderdagavond 14 november, inloop 19:30 uur en aanvang programma 20:00 uur:
Hardinxveld-Giessendam, Zalencentrum De Parel, Talmastraat 9

Aanmelden voor een van deze bijeenkomsten kan via www.transworldradio.nl/regiodagen2019 of telefonisch tijdens kantooruren 0342-478432

advertentie
advertentie