Opnieuw zegevieren voor Rivertrotters dames 1

3 november 2019 om 17:54 Nieuws Deel je nieuws

Dit maal stond de wedstrijd tegen New Stars op het programma; 17.45 uur in Nieuwegein.

Na een week hard trainen, en met wat lichtelijke trek, startte Rivertrotters de wedstrijd goed. De eerste 10 minuten wist New Stars ons te verrassen. Rivertrotters liet nog niet zien wat zij in zich hadden. Na een aantal minuten gingen onze schoten vallen en zo heeft Rivertrotters nog voor de rust laten zien wie er beter zijn. Na een ringloze driepunter van Esmée wisten ook de overige spelers de weg naar de ring te vinden en ging Rivertrotters de rust in met 36 tegen 26 punten.

Het derde kwart werd afgetrapt met een aantal mooie assists en rebounds, waardoor Rivertrotters met een tussenstand van 54-43 het vierde kwart in wist te gaan.

New Stars kwam nog terug met een strakke verdediging, maar dit was niet genoeg. Slordige passen vanuit hen zorgden voor diverse steals vanuit Rivertrotters. Ook Rivertrotters was niet altijd even zuinig met haar passes, maar wist aan het langste eind te trekken.

Gedurende de wedstrijd werd er als team gespeeld. Er werd hard gewerkt, waarbij iedereen haar steen bijdroeg. Dit resulteerde in een overwinning 74-53.

Aanstaande 9 november hoopt Rivertrotters de reeks overwinningen voort te zetten in het Hardinxveldse. 20.30 uur, komt dat zien!