De Magistraat in Rotterdam
De Magistraat in Rotterdam Domus Magnus

Kom meer te weten over robots in de zorg tijdens lezing in De Magistraat

27 februari 2018 om 09:21 lokaal Deel je nieuws

Op zaterdag 17 maart van 13.30- 17.00 uur zet De Magistraat, onderdeel van Domus Magnus, de deuren open tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Kom de interessante lezing 'robots in de zorg' bijwonen. Maak na de lezing kennis met Zora de eerste humanoïde robot ter wereld die effectief bij mensen wordt ingezet en ervaar zelf deze bijzondere technologie in de zorg. 

Lezing 'robots in de zorg'
Het aantal robots in de zorg neemt toe, maar wat betekent dit eigenlijk voor de ouderenzorg? De lezing 'robots in de zorg' gaat over de impact van robots, de beleving van cliënten, de dienstverlening en de mogelijkheden voor in de toekomst. De Zora robot kan onder andere communiceren, dansen, voorlezen en bewegingsoefeningen doen. De robot is geen vervanger van het verzorgend personeel maar zou een aanvulling kunnen zijn. De lezing is van 15.00 tot 16.00 uur.

Week van Zorg en Welzijn
De open dag wordt gehouden tijdens De Week van Zorg en Welzijn en heeft als doel om het imago van de sector zorg en welzijn te verbeteren en geïnteresseerden te motiveren om te kiezen voor een baan en/of opleiding in deze sector. Daarnaast is deze week ontstaan om te laten zien wat er zich afspeelt op de werkvloer, welke innovatieve technieken er worden gebruikt en hoe leuk, uitdagend en vooral hoe belangrijk het werk in de zorg is. De open dag is voor zowel belangstellenden die in de toekomst een geschikte woonzorglocatie zoeken voor zichzelf of een familielid, maar ook voor mensen die graag in de zorgbranche willen werken. 

Meer informatie
Bent u belangstellend naar deze schitterende locatie waar wij persoonlijke en professionele ouderenzorg bieden? Wij heten u tussen 13:30- 17:00 uur van harte welkom. Naast De Magistraat openen negen andere locaties van Domus Magnus ook op zaterdag 17 maart 2018 de deuren. Kijk voor meer informatie op www.domusmagnus.com/zorgenwelzijn

advertentie
advertentie