De nieuwe bestuurder van De Lange Wei, de heer F.A. van IJsseldijk, voor het pand van De Lange Wei in Hardinxveld
De nieuwe bestuurder van De Lange Wei, de heer F.A. van IJsseldijk, voor het pand van De Lange Wei in Hardinxveld De Lange Wei

Nieuwe bestuurder gestart bij De Lange Wei

20 november 2019 om 12:05 Zorg Deel je nieuws

Sinds deze maand is de heer F.A. (Sander) van IJsseldijk MCM bestuurder van De Lange Wei. Hij nam het stokje over van Sandra Harsveldt, die de bestuurdersfunctie sinds deze zomer waarnam, toen bestuurder Agnes Klaren de organisatie verliet.   

Sander van IJsseldijk heeft ruime ervaring in de zorg. Hij begon zijn loopbaan in de maatschappelijke opvang voor dak- en thuislozen. In 2003 maakte hij de overstap naar de ouderenzorg. Hij werkte bij diverse organisaties, waaronder geruime tijd bij Zorgpartners Midden Holland. Hij vervulde verschillende directie functies; de laatste tijd werkte hij als directeur-bestuurder.

De Raad van Toezicht van De Lange Wei is verheugd met zijn komst. Voorzitter Ron Axt zegt hierover: “De kennis en ervaring van Sander van IJsseldijk sluiten goed aan bij het profiel van de functie. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat hij als bestuurder verder kan bouwen aan de ingezette koers van De Lange Wei als dé samenwerkingspartner in de regio.”  

advertentie
advertentie