Afbeelding
Waardeburgh

Dagbesteding Pedaja breidt uit met extra dag

24 november 2019 om 08:12 Maatschappelijk

H'VELD-G'DAM De dagbesteding in zorgcentrum Pedaja in Hardinxveld-Giessendam is voortaan ook elke woensdag open. Met deze extra dag is de dagbesteding nu elke dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend. Bezoekers kunnen op deze locatie van Waardeburgh terecht voor activiteiten in huiselijke sfeer.

Het aantal bezoekers van de dagbesteding groeit. Met de dagbesteding ondersteunt Waardeburgh ouderen om langer zelfstandig thuis te blijven wonen en worden mantelzorgers ontlast. De verwachting is dat er volgend jaar nog een dag bij komt.

Op de dagbesteding in Pedaja heerst een veilige, huiselijke sfeer. De bezoekers doen allerlei activiteiten onder begeleiding van professionals. Denk bijvoorbeeld aan spelactiviteiten, bewegen en zingen, maar ook aan samen boodschappen doen en met elkaar koken. De contactverzorgenden op de dagbesteding onderhouden nauw contact met de eerste contactpersoon van de bezoeker, de betrokken casemanager en de wijkverpleegkundige.

Mensen kunnen aan de dagbesteding deelnemen met een WMO-indicatie, WLZ-indicatie of PGB. Neem voor meer informatie contact op met een van de woonzorgconsulenten van Waardeburgh via de gratis Seniorenzorglijn: 0800-4560456, keuze 1. Geïnteresseerden zijn van harte welkom op eens een kop koffie te komen drinken op de dagbesteding. Ook daarvoor kan men bellen met een woonzorgconsulent.

advertentie
advertentie