Loting basketbal bekerronde 4, Hoek & Blok Heren 1 treft;

2 december 2019 om 09:31 Overig Deel je nieuws

Na de indrukwekkende winst afgelopen week tegen UBALL, waarbij de Hoek & Blok Heren 1 selectie voor een tweede keer op rij een hoger spelend promotiedivisieteam uit te beker speelt, is inmiddels de loting voor ronde 4 bekend. 

In deze ronde stromen 9 DBL eredivisieteams in, naast de overgebleven Promotiedivise en 1ste divisie winnaars. Tussen 11 & 18 December moeten de wedstijden worden gespeeld en uit de loting is 1ste divisie concurrent SBU getrokken als tegenstander van de River Trotters.

Verhoudinsgewijs staat River Trotters in de 1ste Divisie pouleB op de 2e plaats,  SBU staat in de 1ste Divisie pouleA 7e.
Mocht deze wedstrijd ook door River Trotters worden gewonnen dan volgt de 5e ronde middels een uit & thuiswedstrijd, een nog grotere kans op een DBL eredivisie tegenstander! 

In deze 4e bekerronde treffen de overige teams zich: 
BV Hoofddorp 1ste divisie VS Donar Groningen DBL eredivisie
BS Leiden/Lokomotief Promotiedivisie VS Aris Leeuwarden DBL eredivisie 
Apollo Amsterdam DBL eredivisie VS BAL Nijmegen DBL eredivisie
ZAC/Almere Pioneers Promotiedivisie VS Feyenoord Basketbal Rotterdam DBL eredivisie
Virtus Werkendam Promotiedivisie VS Landstede Zwolle DBL eredivisie
Heroes Den Bosch DBL eredivisie VS ZZ Leiden DBL eredivisie
Cobra Nova/Dolphins Promotiedivisie VS Den Helder Suns DBL eredivisie 

De officiële wedstrijd info van de wedstrijd River Trotters - SBU volgt spoedig, blijf op de hoogte via de website ; www.rivertrotters.nl 

Aanstaande zaterdag spelen de River Trotters Heren 1 voor behoudt van de 2e plaats in de competitie tegen The Black Eagles om 20:15uur thuis in sporthal de Wielewaal. 

Bé there! 

 

Volle bak in de Wielewaal
advertentie
advertentie