Afbeelding
Expressif

Winterconcert Zangkoor Expressif

3 december 2019 om 15:04 Activiteiten

SLIEDRECHT / H'VELD-G'DAM Na een aantal succesvolle winterconcerten verzorgt Zangkoor Expressif ook dit jaar weer een gezellige en muzikale avond in de R.K. Kerk, Stationsweg 179 in Sliedrecht op dinsdag 10 december, aanvang 20.00 uur. De toegang is gratis, evenals de koffie en thee in de pauze.

Expressif is een dameskoor uit Hardinxveld-Giessendam met een zeer gevarieerd repertoire, dat bestaat uit licht klassieke, populaire en musicalmuziek. Over het algemeen wordt dit driestemmig uitgevoerd, soms a capella. Het koor staat onder leiding van Marlous Smit jr. Deze zeer getalenteerde dirigente zorgt ook voor de begeleiding op de piano, waarop zij ook een tweetal muzikale intermezzo's ten gehore zal brengen. Natuurlijk staan er deze avond ook een aantal kerstnummers op het programma zoals O holy night en The little drummer boy en is er samenzang. Na afloop wordt er een vrijwillige bijdrage gevraagd.

Dames die interesse hebben, zijn in het nieuwe jaar van harte welkom een repetitie bij te wonen en/of mee te zingen op een dinsdagavond in het Scoutinggebouw A15, Sliet 2 vanaf 20.00 uur tot 22.00 uur.

advertentie
advertentie