Off-day Vriendenschaar

15 december 2019 om 12:33 Korfbal Deel je nieuws

De wedstrijd tegen het sterke Swift uit Middelburg is er voor Vriendenschaar een om snel te vergeten. Met een eindstand van 32-9 op het scorebord droop de ploeg teleurgesteld af.

Vooraf wist men dat de uitwedstrijd een lastige zou worden, maar vanaf minuut 1 trok Swift de wedstrijd naar zich toe met veel reboundkracht en een goede afronding en speelde Vriendenschaar een verloren wedstrijd.

Het feit dat Vriendenschaar niet op volle kracht kon aantreden door blessures en ziekte speelde ook mee, maar men acteerde als ploeg onder de maat en kon weinig uitrichten tegen Swift dat bloed rook en helemaal los ging. De schutters konden het vizier niet op scherp krijgen, terwijl dat bij de tegenstander wel het geval was.

Marijn Bakema en Anne Timmer startten in de basis, waarbij eerstgenoemde verdienstelijk speelde en uiteindelijk topscoorder werd met 4 doelpunten.

In de slotfase vielen de junioren Lieke Brouwer en Justin den Hollander nog in voor de geblesseerde Jorrit Muilwijk en voor Milou Klijn, waarbij Justin zijn debuut nog glans gaf door te scoren.

De eerstvolgende wedstrijd is in het nieuwe jaar en dat is gelijk een belangrijke, waarin winst tegen lantaarndrager VEO cruciaal is.

De weinige doelpunten kwamen op naam van Marijn Bakema (4), Julian Voorwinden (2), Anne Timmer, Jorrit Muilwijk en Justin den Hollander (1).

advertentie
advertentie