Networkers doen aan zitbadminton
Networkers doen aan zitbadminton Wout de Groot

Stroomuitval tijdens Eindejaarstoernooi BC Network

20 december 2019 om 14:58 Overig

Woensdag 18 december jongstleden heeft de Hardinxveldse badmintonvereniging BC Network weer haar jaarlijkse eindejaarstoernooi gehouden met een feestelijk tintje.

Naast normale wedstrijden met het nodige fanatisme werden de deelnemers ook uitgedaagd in het spelen van badminton met een handicap zoals met een doek over het net, met korte (tennis-)rackets of met je verkeerde arm spelen, met een voet binnen de hoepel blijven of dat je op de vloer moet blijven zitten. Tijdens deze variant werd het opeens donker in de sportzaal en dachten we dat dit erbij hoorde als zijnde een extra handicap. Aangezien sommige ook de shuttle niet meer zagen aankomen of vertrekken, hadden we hilarische momenten met heel veel lol. Aangezien lampjes van mobieltjes ook niet voldoende zicht gaf op het spel, hebben onze jeugdige spelers het toernooi gered door een mega-power-pack thuis te gaan halen. Niet alleen een bouwlamp echter ook de muziek kreeg weer stroom en konden we weer een vreugdedansje maken. Intussen waren de dames ook wat afgeleid met de hoepels die niet meer op de grond lagen echter in de rondte om de heupen draaide.

Dit bijzondere en gezellige eindejaartoernooi hebben we dan ook met een prijsuitreiking, een hapje en een drankje uitgebreid gevierd in de Foyer van de Wielewaal.

Voor alle foto's zie www.bcnetwork.nl en/of kom gerust eens op een woensdagavond bij ons kijken of meespelen.

Chris redt het toernooi met zijn noodstroom
Juriën en Tom maken een vreugdedansje
Sharona krijgt haar prijs in de Foyer
advertentie
advertentie