Afbeelding
Suzanne Heikoop | SHe Fotografie

Column Raadspraat Robert Philippo

1 januari 2020 om 12:24 Column

Gelukkig Nieuwjaar …

"Het nieuwe jaar komt", heeft u dat dinsdag ook gezongen? Het nieuwe jaar komt, het nieuwe jaar komt, de pijltjes knallen, knallen, knallen in het rond. Het vuurwerk hier, het vuurwerk daar. Het eindigt met "hier is het nieuwe, nieuwe jaar …" ik schrijf dit na de kerst en vóór oud en nieuw, over het knallen van dinsdag weet ik niets maar ik hoop dat het gezellig was en wens u het beste!

Gelukkig is het politieke jaar is achter de rug, was het knallen en vuurwerk vraagt u zich misschien af. In mijn belevenis was 2019, behalve mijn overstap, voor zo lang ik hier zit het rustigste jaar. Geen stevige debatten meer zonder Verkaik, Kraaijeveld en Augusteijn. Een coalitie die het eens is met haar wethouders, een oppositie die er mee kan leven en een voorzitter die op bestuurlijke vrede aanstuurt. Geen hartstochtelijk strijden voor uw belang met knallend vuurwerk.

Gelukkig kunt u voor knallend vuurwerk bij D66 Philippo terecht. De lokale partij die doorpakt, verbindt en werkt aan de toekomst. Wij denken aan morgen, dus doen we vandaag. Voor het allerbeste onderwijs. Voor een schoon klimaat en respect voor de schepping. Voor een sterk Hardinxveld-Giessendam. Voor de vrijheid om overal jezelf te kunnen zijn.

Gelukkig weten Hardinxvelders D66 te vinden. Zij kunnen nu ook lokaal stemmen, ideeën en plannen via onze fractie laten horen. Inwoners met een sociaal liberaal hart en oog voor milieu, die nog niet in de raad gehoord worden maar politiek iets voor hun gemeenschap willen betekenen, jong en oud, worden uitgenodigd om contact met Robert Philippo op te nemen. Per email robertpaktdoor@gmail.com of telefonisch 06-51607713 … Gelukkig Nieuwjaar!

Robert Philippo

Fractievoorzitter D66 Philippo

advertentie
advertentie