Nieuwe versterkingen binnen het bestuur van IJsclub de Giessen.
Nieuwe versterkingen binnen het bestuur van IJsclub de Giessen. Cees van Vliet

Nieuw elan IJsclub de Giessen

6 januari 2020 om 17:24 Overig

GIESSENBURG IJsclub de Giessen in Giessenburg volgt de weerberichten op de voet en is er klaar voor, mocht de tocht der tochten van de Alblasserwaard deze winter eindelijk weer eens geschaatst worden.

Met recentelijk vijf versterkingen binnen het bestuur zijn alle functies optimaal bekleed en bruist het van de nieuwe initiatieven. Eén daarvan is de ontwikkeling van een eigen website om haar achterban van de meest actuele informatie te voorzien. Ook voor het 125 jarig jubileum van de IJsclub in 2020 worden initiatieven ontplooid. Er kan geen ijs beloofd worden, maar er zijn mooie plannen in de maak om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan. Blijf hiervan op de hoogte via hun Facebook of Instagram.

De activiteiten van IJsclub de Giessen kunnen worden gesteurd door lid te worden voor 5 euro per jaar. Ook zoekt de IJsclub nog actieve vrijwilligers om onder andere het verkeer in goede banen te leiden bij een molentocht. Info: www.ijsclubdegiessen.nl.

De vijf nieuwe bestuursleden op de foto (van links naar rechts); Dick van der Kooij, Robert Woudenberg, Arie Boer jr, Marilène Rietveld en Arjan Leeuwis.

advertentie
advertentie