Afbeelding
De Koperen Knop

Bijzondere winterwandeling

11 januari 2020 om 07:46 Recreatie

H'VELD-G'DAM Belangstellenden kunnen 8 februari meegenieten van een bijzondere winterwandeling. Op verschillende tijdstippen wordt er gestart aan de Kerkweg in Hardinxveld-Giessendam om vervolgens onder begeleiding een prachtige tocht lopen. Onderweg zijn vier unieke stops in de wandeling opgenomen. Aanmelden is nu al mogelijk.

De wandeling start vanaf 15.00 uur elke 20 minuten. Die start is op de Kerkweg, waar de loper wordt geregistreerd. Dan wordt er gewandeld onder begeleiding van een gids, die onderweg het een en ander vertelt over waar de wandelaars langs komen, naar de Parallelweg. Net voor de Sluisweg is er een eerste stop, waar de deelnemers worden getrakteerd op chocomel of iets sterkers.

Dan vervolgt de wandeling naar het voormalige oude station, waar de wandelaars met een boot over de Giessen wordt gezet. Daar krijgen in een oude stal een verhaal te horen over bijzondere gebeurtenissen uit vervlogen tijden in Giessendam.

Dan wordt er terug gewandeld naar Binnendams om in Museum De Koperen Knop te genieten van een kop erwtensoep. Ook kan er een bezoek worden gebracht aan de expositie Onder Nul en een lekker drankje worden genuttigd. Na afloop vindt de terugkeer plaats naar de startplek samen met de gids.

Aanmelden kan bij Museum De Koperen Knop: Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam. Of per mail naar directiesecretariaatkoperenknop@koperenknop.nl of telefoon 0184-611366. Geef daarbij het aantal personen en de gewenste begintijd (15.00, 15.20, 15.40, 16.00, 16.20, 16.40, 17.00 of 17.20 uur) door. Houd er wel rekening mee dat er maximaal 12 personen per wandeling meekunnen, dus vol is vol. De kosten zijn € 10,- per persoon, inclusief alle consumpties. Graag vooraf betalen op NL 93 RABO 03950 01 005.

De organisatie van de wandeling is in handen van de Stichting Dorpsbehoud Hardinxveld-Giessendam en Museum De Koperen Knop.

Afbeelding
advertentie
advertentie