Opnieuw winst voor dames 1

20 januari 2020 om 11:42 Overig Deel je nieuws

Afgelopen week kregen wij wel een hele leuke wens van Kyra uit u10. Zij had in de wensboom van haar school een wens opgeschreven met daarin dat zij graag een keer mee mocht oplopen en aanmoedigen vanuit de spelersbank. Afgelopen zaterdag ging haar wens in vervulling en mocht ze ons mee aanmoedigen vanaf de bank.

Deze week staat de dames uit Rijswijk in sporthal de Wielewaal. Uit werd door de Hardinxveldse dames gewonnen dus we gingen er stiekem van uit dat dat nu weer het geval was.

De wedstrijd werd gestart met een openingscore van de dames uit Rijswijk en laten hierdoor zien dat ze niet komen om te verliezen. Het eerste kwart vallen de ballen niet zoals wij dat willen en sluiten wij dit kwart af met een kleine voorsprong. 18-14 in het voordeel van de Hoek en Blok formatie uit Hardinxveld.

Het tweede kwart weten de dames uit Hardinxveld iets meer de basket te vinden. Door de verdediging van Lokomotief is het lastig om een drive te maken want ze zakken allemaal terug naar binnen. Maar in het 2de kwart zien we de gaten maar vallen ook mooie schoten van buitenaf en gaan wij de rust in met 2 punten verschil namelijk 30-28 in het voordeel van de Hoek en Blok formatie.

In de rust worden de verdedigende afspraken nogmaals verteld omdat de verdediging niet liep. Begin 3de periode weet de Hoek en Blok dames wat mooie scores te maken en lopen zij dan ook langzaam uit. Uiteindelijk weet RiverTrotters met voorsprong het 4de kwart in te gaan. 45-33 in het voordeel van River Trotters.

Het 4de kwart bleef rommelig, maar ondanks dat speelde we de wedstrijd uit. Eindstand: 60-45 in het voordeel van River Trotters VSE1.

Volgende week om 16.00 uur spelen wij onze eerste uitwedstrijd van 2020. Dit keer tegen Cady’73 uit Capelle aan den IJssel.