OUDERS VOOR ELKAAR “Omgaan met boos gedrag van kinderen”

22 januari 2020 om 11:04 Overig Deel je nieuws

Boos en opstandig gedrag van kinderen; in elk gezin komt het voor......

Maar hoe kun je hier als ouder het beste mee omgaan?  

 

Tanja Anderson, schoolmaatschappelijk werkster, is 14 februari bij deze  Ouders voor Elkaar bijeenkomst aanwezig. Zij gaat met jullie in gesprek over de emoties, boosheid en de verschillende vormen onderliggende redenen van boos gedrag bij kinderen. Hoe je als gezin uit het patroon van boos gedrag kan komen. En welke ontwikkeltaken heeft een kind te leren om goed om te kunnen gaan met boosheid. 

Ouders/verzorgers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om onder het genot van een bakje koffie/thee met elkaar en Tanja in gesprek te gaan; elkaar tips te geven en ervaringen uit te wisselen. 

Bibliotheek AanZet zorgt voor een boekentafel vol interessante boeken rondom het thema en een handige boekenlijst om mee te nemen. 

De Ouders voor Elkaar bijeenkomst vindt vrijdag 14 februari a.s. van 9:00 tot ongeveer 10:30 uur plaats bij Servanda; Scheldestraat 1 in Hardinxveld-Giessendam.  

De kosten hiervoor zijn € 2,50 inclusief koffie/thee. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan bij Davinia via Davinia.Vogel@servanda.nl  

  

advertentie
advertentie