Familie voorstelling Boven Water in nieuw kerkgebouw

24 januari 2020 om 11:22 Maatschappelijk Deel je nieuws

Deze maand werd het nieuwe bijgebouw van de Gereformeerde Kerk in Boven-Hardinxveld in gebruik genomen. Een mooi gebouw voor de kerk, maar zeker ook voor het hele dorp. Met deze gedachte wordt op 31 januari om 19.00 uur een voorstelling vertoond! Het stuk is geschreven voor kinderen, maar ook voor volwassenen leuk om naar te kijken. Deze voorstelling zal worden gespeeld door: Frans de Bruin, André Schild, Mariëlla van Straten, Tim Sterrenburg en Romy Sterrenburg.

De Nederlandse Amerikaan Robbie heet u welkom op de cruise naar Thessaloniki in Griekenland! Robbie is een wat snel gestreste reisleider, maar doet er alles aan ervoor te zorgen dat de gasten hem uitermate goed beoordelen. Mick de matroos is de rechterhand van Robbie, hij is nooit te beroerd om anderen te helpen. Mevrouw Letitia de Koning-Keizer Admiraal neemt deel aan deze mooie cruise, alleen het allerbeste is goed genoeg voor deze vrouw maar aan enthousiasme is ook geen gebrek. Meneer Argus Kakkebeen begint als gast aan deze cruise aan een nieuwe hobby, die hij met alle precisie probeert uit te voeren. Wat Destiny nou precies aan boord van dit schip doet, is eigenlijk erg onduidelijk!

Het is een mooie gelegenheid om mensen uit het dorp een kijkje te laten nemen in het nieuwe bijgebouw, kortom; iedereen is welkom! De toegang is gratis. Wel willen we deze avond geld ophalen voor een goed doel, namelijk Spieren voor Spieren. We dragen graag een steentje bij om onderzoek naar de behandeling van spierziekten mogelijk te maken. Om zeker te zijn van een plaats heeft u de mogelijkheid om te reserveren door een mail te sturen naar: bovenwater2020@outlook.com. De eerste 200 kaarten zijn al gereserveerd! De voorstelling duurt in totaal 90 minuten en zal worden onderbroken met een pauze. 

advertentie
advertentie