River Trotters op vrijdagavond naar Eindhoven

26 januari 2020 om 17:09 Overig Deel je nieuws
Op vrijdag 24 januari vertrokken de heren van River Trotters naar Eindhoven om daar op de vrijdagavond en wedstrijd te spelen tegen het 1e studententeam van Tantalus! Helaas zonder Gino die niet aanwezig kon zijn. Bij River Trotters heeft de griepepidemie de laatste weken ook toegeslagen, vandaar ging de wedstrijd van start met een andere line-up dan normaal. Niettemin begint RT voortreffelijk aan de wedstrijd en neemt het al snel een 10-0 voorsprong. Tantalus doet wel wat terug, maar het eerste kwart is voor de Hoek & Blok formatie 18-9. Het tweede kwart is meer van hetzelfde, beide teams hebben moeite met scoren en de ruststand is 33-21. In de tweede helft komt Tantalus met zone verdediging waar RT het lastig mee heeft. Toch weten we de wedstrijd gemakkelijk uit te spelen en met 69-51 te winnen. Na nog wat te nuttigen in de kantine vertrokken de heren weer huiswaarts. Volgende week staat in de eigen Wielewaal de wedstrijd tegen nr. 5 EVBV Octopus op het programma om 20.15.