stem op de plaatselijke zonnebloem via ing-bank 'help nederland vooruit'.

31 januari 2020 om 15:59 Verenigingen Deel je nieuws

De ING-Bank is gestart met hun inmiddels jaarlijkse actie 'Help Nederland Vooruit'. De afdeling Hardinveld-Giessendam van de Zonnebloem is door de ING-Bank in de regio Dordrecht met enkele andere Goede Doelen Organisaties geselecteerd voor deze actie.

Deze plaatselijke afdeling is erg actief met iedere maand een activiteit voor de 69 gasten, ondersteund door 27 vrijwilligers inclusief bestuursleden.

Krijgt de afdeling veel stemmen dan kan de schenking van de ING-Bank oplopen tot € 5000. Het jaarlijkse reisje met speciaal rolstoelvervoer kunnen zij hun gasten met dit geld dan aanbieden voor een klein bedrag.

We vragen u allen mee te doen met dit geweldige initiatief van de ING-Bank. Ga hiervoor op uw computer naar: helpnederlandvooruit.nl, vul daarna postcode 3371CM in of klik op Zonnebloem Hardinxveld-Giessendam en let op dat u daarna uw stem bevestigt in uw mailbox. Twee handelingen dus. U hoeft niet bang te zijn dat u daarna lastig gevallen zult worden met reclame van de ING-Bank. De actie loopt t/m 12 februari 2020.

advertentie
advertentie