Meer groen in Boven-Hardinxveld.
Meer groen in Boven-Hardinxveld. Greet Faro

Project meer groen van Buurt Bestuurt is afgerond

6 februari 2020 om 09:13 Natuur en milieu

BOVEN-H'VELD Bij de eerste bijeenkomst met Buurt Bestuurt gaven de inwoners van Boven-Hardinxveld aan dat zij graag meer groen zouden zien in het dorp. En als het even kon, ook minder rode paaltjes. Gemeente en Buurt Bestuurt hebben samen gezocht naar mogelijke combinaties van deze twee wensen met de aanplant bij de ondergrondse containers als gevolg. Buurt Bestuurt merkt dat in goed overleg met de Gemeente er veel dingen mogelijk zijn.

Als laatste locatie waren de ondergrondse containers bij de Pr. Irenestraat tegenover de Hoogvliet aan de beurt.

Maar de jonge stuiken hebben de eerste jaren wel extra water nodig, zeker als het net zo'n warme zomer als vorig jaar wordt. Hiervoor doet Buurt Bestuurt een beroep op de inwoners om dit voor hun rekening te nemen. Wie hier een bijdrage voor zou willen leveren leveren en de struikjes dichtbij de ondergrondse containers met enige regelmaat water wil geven, kan zich melden bij het onderhoudsteam van de wijk: 06-81871414 of 06-53377607. Zo weten zij welke locaties door de inwoners zelf onder hun hoede nemen. 

Inwoners die een goed idee hebben om het dorp mooier te maken, kunnen dat melden bij Buurt Bestuurt. Buurt Bestuurt vergadert elke tweede woensdag van de maand in ’t Hart om 19.30 uur.

advertentie
advertentie