Op de bovenverdieping vindt u baby en kinderspullen.
Op de bovenverdieping vindt u baby en kinderspullen. M.Colijn

'We weten dat we het Hobbelpaardje nooit kunnen vervangen'

26 februari 2020 om 14:24 Maatschappelijk

H'VELD-G'DAM Een paar weken geleden heeft het Hobbelpaardje echt haar deuren gesloten.
Kringloop De Cirkel heeft er goed over nagedacht hoe zij dit gemis in het dorp toch een beetje goed kunnen maken. Daarom is de kringloop bezig om de linkerhoek van de bovenverdieping tot een kinderhoek te creëren. In deze hoek zijn dit moment al ledikantjes, maxicosi's, kinderwagens, kinderkleding, buitenspeelgoed en nog veel meer te vinden.
,,We weten dat wij het Hobbelpaardje nooit kunnen vervangen maar we hopen dat we met dit stapje toch jonge gezinnen kunnen helpen om aan goedkope spulletjes te komen. Daarnaast denken we ook aan alle oppas oma's, opa's, buurvrouwen en tantes die ook een bedje, wandelwagen, maxicosi of iets dergelijks nodig hebben", laat Kringloop De Cirkel weten.
De Kringloop laat ook weten: ,,Wanneer u wat inleverde bij Het Hobbelpaardje en het werd verkocht, deelde u mee in de winst. Dit concept kunnen wij helaas niet voortzetten. Maar onze opbrengst gaat volledig naar goede doelen. We hopen van harte dat de mensen bereidt zijn om baby-,en kinderkleding en andere benodigdheden bij ons in willen leveren. Op deze manier hopen we dat wij als Cirkel een klein steentje bij kunnen dragen aan het gemis van Het Hobbelpaardje in ons dorp."

advertentie
advertentie