Afbeelding
Richard van Hoek

Panel positief over vindbaarheid website Beatrixziekenhuis

27 februari 2020 om 14:38 Zorg

GORINCHEM De Cliëntenraad is tevreden over de respons op de eerste uitgezette enquête. Ruim 80% van de panelleden heeft de digitale vragenlijst beantwoord; dat is een mooie score.

De leeftijd van mensen die gereageerd hebben, ligt tussen 30 en 90 jaar met een zwaartepunt in de categorie 60 - 80 jaar. De score wat betreft vindbaarheid van de website is 7,9. De paneldeelnemers geven aan dat ze het minder belangrijk vinden dat er informatiefolders op de website staan. De vindbaarheid van contactgegevens is belangrijker, evenals informatie over de artsen, de afdelingen en over aandoeningen. Twee-derde gaf aan een speciale website voor kinderen belangrijk te vinden.


PANELLEDEN Om als cliëntenraad een nog betere indruk te krijgen van de wensen en behoeften van de inwoners, breidt de Cliëntenraad het aantal panelleden graag uit. Aanmelden kan eenieder die woonachtig is het verzorgingsgebied van het Beatrixziekenhuis. Belangstellenden melden zich op www.rivas.nl/panelbeatrixziekenhuis aan voor het panel.

advertentie
advertentie