Afbeelding
Riveer

Vanaf 19 maart aangepaste dienstregeling Riveer

18 maart 2020 om 16:59 Verkeer en vervoer

GORINCHEM Vanaf donderdag 19 maart vaart Riveer met een aangepaste dienstregeling op alle veerverbindingen. De diverse veren blijven in de vaart voor iedereen die afhankelijk is van de veerdienst.

Door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus ziet Riveer het aantal passagiers die gebruik maken van de veerdienst dalen. Daarom is Riveer genoodzaakt om met een aangepaste dienstregeling te gaan varen.

,,We houden zoveel mogelijk rekening met onze reizigers en onze medewerkers. We zorgen ervoor dat reizigers die afhankelijk zijn van hun overtocht kunnen blijven rekenen op een voorspelbare en betrouwbare veerdienst."

De vaartijden veranderen op alle veerverbindingen en ze zullen minder frequent varen. Raadpleeg de reisplanner in de Riveer app voor de exacte afvaarttijden. Of kijk op www.riveer.nl.

Gebruikers van de app ontvangen de laatste ontwikkelingen over de dienstregeling via berichten op de app. Mochten reizigers knelpunten in de aangepaste dienstregeling ervaren dan kunnen ze contact opnemen met info@riveer.nl.

Afbeelding
advertentie
advertentie