Bas Ritmeester (24), eigenaar van Multimate
Bas Ritmeester (24), eigenaar van Multimate Tim Hartman

'Alles op maat én gratis montage'

19 maart 2020 om 13:59 Etalage

Nu nog Multimate, vanaf oktober Hubo, maar de uitstekende service blijft gewoon hetzelfde bij de bouwmarkt aan de Werkendamse Vierlinghstraat 9-11.

De geschiedenis van Multimate Werkendam gaat al ver terug. Sinds 2003 bevindt de bouwmarkt zich op de huidige plek, maar al in 1793 begon de doe-het-zelf-zaak aan de Hoogstraat. Het familiebedrijf groeide uit tot het florerende bedrijf dat het nu is. Mét sinds kort een nieuwe eigenaar: de 24-jarige Bas Ritmeester. Hij vertelt over de positieve veranderingen die op de planning staan.
,,Als enige kluswinkel in de regio komen wij bij je thuis om materialen te leveren én gratis te monteren", vertelt hij. ,,Maar we gaan nog verder in het totaal ontzorgen van de klant. Zo gaan we ons bijvoorbeeld richten op kasten op maat van Raffito. Met een eigen werkplaats worden deze precies op maat gemaakt. En met twintig jaar garantie bent u verzekerd van een goede kwaliteit."

,,Dit wordt een mooi onderdeel van ons maatwerkplein, waar mensen ideeën op kunnen doen op het gebied van kasten, zonwering, badkamermeubelen en horren. Ook richten we ons nog meer op het zelfstandig wonen met hulpmiddelen voor in huis, zoals toiletbeugels. Onze vakmensen monteren alles, van kasten tot aan kranen, en voor vragen kunt u ook daarna bij ons terecht. Lekker laagdrempelig dus loop gerust eens binnen."
Met vernieuwde balies en een verhuurbalie van het professionele gereedschap van Boels zijn de eerste stappen gezet. Wat nog volgt? ,,Het assortiment wordt groter en er komt met onder meer een decoratieplein ook meer sfeer in de winkel. De winkel krijgt helemaal een frisse blik", verklapt Ritmeester alvast.
En dat alles op slechts tien minuutjes rijden van Gorinchem.

[Meer informatie via: www.multimate.nl/werkendam.

advertentie
advertentie