Afbeelding
Henk ganzeboom

Afvalbrengstations Hardinxveld-Giessendam en Leerdam gesloten

23 maart 2020 om 17:04 Natuur en milieu

H'VELD-G'DAM Vanaf dinsdag 24 maart zijn de afvalbrengstations in Hardinxveld-Giessendam en Leerdam gesloten. De sluiting is noodzakelijk om de veiligheid en gezondheid voor zowel bezoekers als medewerkers van Waardlanden tijdens de coronacrisis te waarborgen. De afvalbrengstations in Gorinchem, Groot-Ammers en Vianen zijn volgens normale openingstijden geopend.

Op de afvalbrengstations gelden strengere regels, deze regels gaan per direct in.

  • Er worden maximaal zes voertuigen tegelijk op het afvalbrengstation toegelaten.
  • Er mogen maximaal twee personen in een voertuig aanwezig zijn; kinderen worden niet toegelaten.
  • Er kan geen aanhangwagen meer worden geleend.

Bezoekers en medewerkers houden 1,5 meter afstand van elkaar. Dit is de landelijke richtlijn, Waardlanden benadrukt deze nogmaals. Waardlanden vraagt bezoekers om de instructies van de medewerkers op te volgen.

ALLEEN ALS HET ECHT MOET De afgelopen dagen is het op de afvalbrengstations flink drukker geworden dan normaal. Hierdoor zijn de wachttijden langer dan normaal. Met de nieuwe, aanvullende maatregelen moeten bezoekers rekening houden met uitzonderlijk lange wachttijden. Waardlanden roept inwoners op om alleen naar het afvalbrengstation te komen, als het afvoeren van materialen echt niet kan wachten.

Info: www.waardlanden.nl, info@waardlanden.nl. Voor spoedvragen kunnen mensen bellen op 0183–681111. Houd rekening met wachttijden aan de telefoon, ook hier geldt: het is drukker dan normaal.

Afbeelding
advertentie
advertentie