familie Mulders
familie Mulders mullisdesign

Zuid Holland Promotions, al 60 jaar een begrip in de regio

1 april 2020 om 13:08 Nieuws Deel je nieuws

In deze rare tijd “viert” Zuid Holland Promotions haar 60 jarig bestaan. Geen feestje, want daar horen relaties bij en dat gaat nu juist net niet deze periode.

Oprichting

Op 1 april 1960 zijn A.J. Mulders sr. (en vrij snel ook zijn vrouw Annie van der Meijden) en zijn schoonvader A.P. van der Meijden het bedrijf ooit begonnen als leverancier/producent van houtbewerkingsproducten, van gebruiksproducten als grote houten schalen en houten bestek als ook houten onderdelen die werden gebruikt in sportbekers/trofeeën. 

Import

In de jaren die volgden hebben zij zich meer gericht op de sportprijzenwereld en groeiden uit tot één van de groothandels die Nederland rijk was hierin, importeerden zelf de onderdelen vanuit heel Europa en de marmer voetjes zelfs vanuit China.

Toen Ton (Mulders) van school kwam en ook in het bedrijf kwam, heeft hij de aanvulling op het bedrijf gemaakt met relatiegeschenken en textieldruk en later ook signing, waardoor er een totaalconcept geleverd kon worden voor de klant, van zowel een pennetje om uit te delen, als keurig bedrukte bedrijfskleding, tot aan mooie reclame aan de gevel. Een aantal jaar later is Malinda (Mulders) ook in het bedrijf gekomen. Er is nog een tijd lang de situatie geweest dat zowel pa, ma, als zoon en dochter met elkaar gewerkt hebben.

Brand

Tot aan de brand in 2017 en ook nog in het tijdelijke onderkomen het jaar daarna waren pa en ma nog heel wat uurtjes op “de zaak” te vinden. Zomer 2018 was de verhuizing naar het huidige pand en een “nieuw tijdperk” waarin pa en ma het bedrijfsleven echt vaarwel hebben gezegd, we zullen geen leeftijd verklappen, maar het werd wel eens tijd om echt met pensioen te gaan.

Reclame

Nog steeds wordt er een grote collectie sportprijzen aangeboden, maar ligt de focus van het bedrijf  op het leveren en bedrukken van reclame en textiel, in de grote showroom in de Ambachtsstraat, waar Zuid Holland nu alweer ruim 1,5 jaar gevestigd is, is dat ook duidelijk te zien, 100 m2 met ideeën van relatiegeschenken, textiel en een ideeënwand met verschillende uitingen van reclame, van een mini spandoekframe tot aan gefreesde letters, voorbeelden te kust en te keur. Met het uitgebreide machinepark wordt bijna alles in eigen huis vervaardigd. Men is van harte welkom om eens een kijkje te gaan nemen, maar uiteraard wel als dit weer verantwoord is, nu liefst alleen waar nodig op afspraak.

advertentie
advertentie