Studio The Power Community Hardinxveld
Studio The Power Community Hardinxveld Nander de Wijk

Inner Stance wordt The Power Community. Een krachtige naamsverandering voor high value personal training en coaching.

2 april 2020 om 19:52 Nieuws Deel je nieuws

Nieuwe ontwikkelingen in de markt en een verdiepingsslag op coaching gebied, hebben ertoe geleid dat Inner Stance verder gaat onder een nieuwe naam: The Power Community.

De propositie van The Power Community richt zich op kwaliteit en resultaat en is gebaseerd op de vier pijlers Body, Being, Balance en Business. Door het ontwikkelen van een sterk lichaam en een krachtige leefstijl wordt de basis gelegd voor een succesvol (zakelijk) leven.

De combinatie training en coaching zorgt voor een fysieke en mentale verandering, wat merkbaar bijdraagt tot het realiseren van ondernemersdoelstellingen.

No-nonsense

De mentale staat van iedere ondernemer is in grote mate bepalend voor hoe iemand in het leven staat. Agnes Vleugel, owner The Power Community Hardinxveld-Giessendam: “Al ruim vijf jaar train en coach ik ondernemers – of liever: ondernemende mensen, naar een gezonder en energieker leven. Members kiezen veelal eerst voor de pijler Body om zich sterker en fitter te voelen, en merken dan al snel dat hun houding in het leven hiermee ook verandert.

Een mooi voorbeeld is Janine, die als ondernemer tegelijk met mij is gestart met haar bedrijf. Janine was altijd druk, had weinig tijd voor zichzelf, had wat overgewicht en was een tikkeltje onzeker. Haar leven is door het I AM programma radicaal omgegaan. Haar transformatie was zo zichtbaar en positief dat haar man en drie kinderen nu ook twee keer per week bij mij trainen. Het hele gezin staat positiever in het leven en ze hebben het daardoor beter en gezelliger samen.

Of het echtpaar in de uitvaartbranche dat nu direct ervaart hoeveel fitter ze zijn; een paar keer per week worden ze ’s nachts gebeld en aan het eind van de week hebben ze nog voldoende energie. Deze mensen laten mij eens te meer zien dat de spiegel die zij zichzelf – en ook mij – voorhouden, mijn inspiratie is. Zij zorgen ervoor dat ik een bijzonder trotse ondernemer ben van The Power Community.”

Transformatie

Het programma van The Power Community is energiek en robuust en biedt handvatten om een mentaal en fysiek krachtig (zakelijk) leven te leiden. Fysieke trainingen in combinatie met het eigen ontwikkelde coaching programma, zorgen ervoor dat de members resultaten behalen die zorgen voor een powerful body en een powerful life. Deze persoonlijke ontwikkeling of transformatie, bewerkstelligen hernieuwd krachtig ondernemerschap.

www.thepowercommunity.eu

advertentie
advertentie