Afbeelding
Pauw media

Steun Het Kompas Hardinxveld-Giessendam.nl

8 april 2020 om 11:32 Corona

H'VELD-G'DAM We leven in vreemde tijden. Er is de afgelopen weken veel gebeurd. Ook bij ons. De bezoekcijfers van de website van Het Kompas Hardinxveld-Giessendam.nl verdubbelden, maar helaas halveerden onze advertentie-inkomsten. Die dalende lijn zet door. Daarom richten wij ons vanaf deze week tot jou, onze lezer. We vragen je een Premium abonnement te nemen en zo te betalen voor journalistiek.

Al vele jaren wordt lokale journalistiek betaald door ondernemers. Zij betalen voor hun advertentie in de krant en online. Met dat geld betalen wij journalisten, fotografen en redacteuren die het nieuws verslaan. Ook wordt daarvan het drukken en verspreiden van de krant betaald. Veel ondernemers krijgen nu zware klappen te verduren, waardoor onze inkomsten ook opdrogen. Daarom wenden wij ons nu tot jou, onze lezer. Waardeer je ons werk? Lees je graag over de politiek, achtergronden achter het nieuws, de sportprestaties van je (klein)zoon, het zestigjarig huwelijk van je ouders en je favoriete theatervoorstelling? Neem dan een Premium abonnement.

EXCLUSIEVE VERHALEN Aan de ene kant steun je daarmee ons werk, aan de andere kant lees je exclusieve verhalen. Veel van ons nieuws blijft gratis toegankelijk, dat vinden we belangrijk. Maar de achtergronden achter het nieuws, de verdieping en het menselijk verhaal, zijn vanaf deze week exclusief toegankelijk voor onze Premium abonnees.

Journalistiek is niet gratis. Dat besef moet doordringen om de journalistiek in zijn algemeenheid te behouden. Juist nu, in een tijd waarin we je graag op de hoogte blijven houden van alles wat er speelt. Dus meld je aan via Het Kompas Hardinxveld-Giessendam.nl; je kunt vanaf deze week dan onbeperkt alle artikelen lezen die onze verslaggevers maken. Tegelijkertijd geef je deze uitgave daarmee een belangrijke steun in de rug.

advertentie
advertentie