Van der Wal Interieurs Techniekweg 84143 HV Leerdam0345-630459www.vanderwalinterieurs.nl
Van der Wal Interieurs Techniekweg 84143 HV Leerdam0345-630459www.vanderwalinterieurs.nl Paulien Kluver

Ruimte voor de klant

16 april 2020 om 17:19 Zakelijk

Nieuwe collectie meubelbeurs Keulen binnen bij Van der Wal Interieurs

LEERDAM Tijdloos design gaat doorgaans hand in hand met ruimte, rust en elegantie. Van der Wal Interieurs benadrukt dat dit ook opgaat voor de 5000 m2 tellende showroom.

De meest toonaangevende designmeubelen staan ieder voor zich te pronken in de ruim opgezette meubelshowroom. Ook de laatste collecties die rechtstreeks van de Meubelbeurs in Keulen komen zijn binnen.

Eigenaren Mark Timmer en Wilco Hartog delen hun werkzaamheden geheel volgens de richtlijnen van het RIVM in. Ze zijn bijna nooit samen op 'de zaak', verzorgen administratie, inkoop, ontwerp en andere werkzaamheden om de beurt uit huis en staan op afspraak ook 's avonds voor hun bezoekers klaar.

GEPASTE AFSTAND Wilco: ,,Wie hier overdag binnenloopt, kan in alle rust en op gepaste afstand van iedereen het aanbod beoordelen. Juist nu is het ideaal om een nieuwe bank, eethoek, bed of ander meubel aan te schaffen. Daar biedt onze ruim opgezette showroom alle mogelijkheden voor. Wij waarborgen te allen tijde dat de klant op gepaste afstand kan winkelen. Dat is hier niet moeilijk.''

De vriendelijke eigenaar wijst op diverse bekende merken die jarenlang partner zijn van Van der Wal Interieurs. Leolux bijvoorbeeld, maar ook, Gelderland, Auping, Topform, Pastoe, Artifort, Harvink, Ploeg of Sunway. Naast meubelen en slaapcomfort biedt de Leerdamse interieurspecialist onder andere gordijnen, vloeren en raamdecoratie.

Om de klant die wel graag het interieur wil vernieuwen, maar niet de deur uit wil, tegemoet te komen, verzorgt van der Wal Interieurs advies aan huis. Dat varieert van een bezoek aan huis tot het afgeven van stalen met meubelstoffen voor een herstoffering, gordijnstalen of zelfs vloerbedekking. Door het uitwisselen van tekeningen en foto's gaan ervaren specialisten hier professioneel mee aan de slag.

Mark: ,,Ik raad iedere klant sowieso aan onze site te bezoeken. Daar staat ook het jubileummodel '1860' op. Omdat van der Wal Interieurs dit jaar maar liefst 160 jaar bestaat en in 1860 is opgericht, introduceren we onze prachtige, zeer luxe en exclusieve boxspring 1860, vernoemd naar ons oprichtingsjaar.

Ondanks de huidige moeilijke periode staan we toch even stil bij ons 160 jarig bestaan en vieren dat met een passende aanbieding naar de klant. De bezorging en montage wordt door de eigen medewerkers op een datum en tijdstip die de klant wenst uitgevoerd.

Net als onze meubels staat Van der Wal Interieurs in al haar werkzaamheden voor eenvoud, comfort en kwaliteit.''

advertentie
advertentie