Afbeelding
Suzanne Heikoop

Zeven inwoners Koninklijk onderscheiden

24 april 2020 om 13:06 Mensen

H'VELD- G'DAM Burgemeester Dirk Heijkoop heeft vanmorgen zeven inwoners van Hardinxveld-Giessendam op de hoogte gebracht van het feit dat zij Koninklijk zijn onderscheiden. Hij is niet bij de gedecoreerden binnen geweest en is op minimaal 1,5 m afstand gebleven. Normaal gesproken is er een plechtigheid en krijgen de benoemden direct hun speldje. Vanwege de maatregelen gaat dat nu niet. Later dit jaar worden de speldjes alsnog officieel uitreikt. De daadwerkelijke uitreiking van de versierselen zal landelijk op een nader te bepalen Algemene Gelegenheid plaatsvinden (waarschijnlijk in het najaar).

De gedecoreerden zijn: 

Mevrouw Aartje den Breejen-van Garderen is vrijwilliger bijen penningmeester van (gedurende 8 jaar) de vereniging Vrouwen van nu, afdeling Hardinxveld-Giessendam. Ook is ze vrijwilliger bij gymnastiekvereniging Oefening Kweekt Kracht en de Voedselbank in Hardinxveld-Giessendam.

Meneer Pieter den Dikken is vrijwilliger bij gymnastiekvereniging Oefening Kweekt Kracht, bij het mandoline- en gitaarorkest 'De Plektrum Melodisten' en is penningmeester van Skivereniging Grote Rivieren – Drechtsteden. Ook doet hij dhr. Den Dikken vrijwilligerswerk voor de Nederlands Hervornde Kerk in Giessenburg.

Meneer Pieter de Groot is 12 jaar evangelisatie-ouderling en is tot op heden scriba in de wijk Noord van de Hervormde Gemeente Giessendam/Neder-Hardinxveld. Daarnaast is dhr. De Groot voorzitter van het Christelijk Gemengd Drechtstedenkoor Praise Him in Dordrecht.

Mevrouw Lena de Groot-van Wijngaarden is oprichter, coördinator (tot 2012) van en vrijwilliger bij het comité Welkom van de Hervormde Gemeente Giessendam/Neder-Hardinxveld. Daarnaast is zij vrijwilliger bij Stichting De Ark in Hardinxveld-Giessendam en bij het woonzorgcentrum Pedaja.

Meneer Teunis Sterrenburg is sinds 1969 organist bij de Gereformeerde Kerk in Boven-Hardinxveld.

Meneer Arie van Willigen is medeoprichter en secretaris van volleybalvereniging OKK'70. Daarnaast is hij bestuurslid van de vereniging De Zonnebloem, afdeling Hardinxveld-Giessendam en van de Stichting Platform Sociaal Domein Hardinxveld-Giessendam.

Meneer Teunis van Wingerden is van 1971 tot 1990 jeugdvoorzitter en bestuurslid geweest van de voetbalvereniging Hardinxveld. Ook is hij sinds 1995 bestuurslid/materiaalcommissaris van Vogelvereniging Vogelvreugd in Hardinxveld-Giessendam.
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie