Afbeelding
Suzanne Heikoop | SHe Fotografie
RAADSPRAAT

Veilig, gezond en schoon

6 mei 2020 om 10:05 Opinie

“Klap eens in je handjes blij, blij, blij, op je boze bolletje allebei”. U kent dat liedje wel, iedere peuter leert dat, en het eindigt met “zo varen de scheepjes voorbij”. Ook onze kinderen hebben het in deze tijd moeilijk, vooral de school, sport en spel samen met hun klasgenootjes missen ze. Wij zijn:

Blij, kinderopvang en basisscholen gaan 11 mei open en kinderen mogen sporten. Wij verwachten een gezond en veilig onderwijsrooster voor leerling, leerkracht en ondersteuner want kinderen kunnen ook besmettelijk zijn. Wij staan voor een gezonde en veilige schoolomgeving.

Blij, verkeersveiligheid voor de kinderen op orde en weggebruikers extra opletten. Wij stellen ons voor dat scholen in gesprek zijn over de knelpunten in het verkeer en de communicatie rond de opstart van de scholen. Wij staan voor veiligheid van kinderen.

Blij, dat de Regenboogschool mag bouwen, zo kort na de laatste nieuwbouw. Een zwak rapport als grondslag was conform de verordening. Wij vinden dat de verordening en scholenvisie moeten worden herzien en bij twijfel een second-opinion. Wij staan voor geld dat vooral naar de klas gaat.

Blij, dat mede dankzij de opstelling van onze fractie vader het grove vuil naar het ABS kan brengen. Wij staan voor een schoon dorp en pakken door.

Blij, dat de scheepsbouw gered is, goed voor werkgevers en –nemers. Wij staan voor gezond ondernemerschap en veel werk.

“Zo varen de scheepjes voorbij” langs ons mooie dorp aan de Merwede. Vragen? Neem dan contact op met Robert Philippo, robertpaktdoor@gmail.com, 06-51607713, https://hardinxveld-giessendam.d66.nl/ . Facebook: Groep Fractie Philippo.

Robert Philippo

Fractievoorzitter Fractie PHILIPPO, pakt door samen met D66

advertentie
advertentie