Afbeelding
McDonald’s

McDonald’s Hardinxveld-Giessendam bestaat een jaar

8 mei 2020 om 15:37 Zakelijk

H'VELD-G'DAM Om het eenjarig bestaan van de McDonald’s Hardinxveld-Giessendam te vieren worden alle crewleden vandaag getrakteerd op een “Delicious Burger” in de vorm van een macaron.

Ook heeft Dick Bovekerk, franchisenemer van McDonald’s Hardinxveld en Alblasserdam het bruidspaar Tanja en Mart-Jan Veenbrink verrast met een schitterend boeket en waardebonnen. ,,Een jaar geleden stond het bruidspaar op de dag van de opening als een van onze eerste gasten op de stoep. Omdat zij nu een jaar getrouwd zijn vond we het leuk om hen hiermee te feliciteren”, aldus Dick Bovekerk. Tanja werd op haar werk bij 'De Zes Molens' in Hoornaar overvallen tijdens haar pauze, uiteraard op veilige afstand.

Het restaurant had al mooie plannen en ideeën om deze week het eenjarig jubileum te vieren, maar dat loopt door het coronavirus nu allemaal even anders. Remco Bovekerk, restaurant manager Hardinxveld: ,,We zijn blij dat we open zijn met onze McDrive en dat onze crew onze fans op een veilige manier kan bedienen. We hebben een goed eerste jaar gehad en hebben inmiddels een hecht en professioneel team staan. Onze crew doet het fantastisch en we zijn trots op hen, dat is nu even het belangrijkste!"

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie