Alle deelnemers
Alle deelnemers Nander de Wijk

De kick-off van het I AM Programma bij The Power Community is gestart!

25 mei 2020 om 11:14 Overig Deel je nieuws

Goed voor jezelf zorgen, vooral nu, start bij jezelf. Bij The Power Community weten ze dat als geen ander. Afgelopen zaterdag is het succesvolle I AM Porgramma (eindelijk) weer gestart. 

"Wat zijn we trots dat we met onze groep zijn gestart, we hebben de kick-off van het programma iets moeten uitstellen maar zaterdag was het dan eindelijk zover. Uiteraard is er buiten getraind en is de 1,5 meter afstand houden (al) de nieuwe standaard voor ons geworden. Onze studio is buiten en binnen helemaal ingericht op de RIVM richtlijnen. Uiteraard hopen we dat we toch eerder dan 1 september binnen mogen gaan trainen maar vooralsnog kijken we naar wat wel kan, buiten in kleine groepen van max. 6 personen, ipv wat niet kan.

Hoe tof is het dat we juist NU de mensen kunnen helpen bij het creëren van een gezond gewicht, leefstijl en structuur in deze hectische tijden." Aldus Agnes Vleugel.

* Wat is het I AM Programma precies?*
'Een gezonde lifestyle, een goede connectie met je gezin en geliefdes, energie en rust voor jezelf en een krachtige houding op je werk. Dan zou je de wereld aan kunnen toch?

Het I AM programma is de perfecte start voor de rest van je leven. In 3 maanden tijd werken we toe naar het lichaam en de leefstijl dat jij wilt realiseren. Of je nu wilt afvallen, gewoon fit en energiek wilt zijn, of de grip terug wilt op je leven. Het start allemaal bij de eerste B van Body.'

The Power Community organiseert in de komende maanden een aantal events om vrijblijvend kennis te maken met het team, de werkwijze van de trainingen en coaching. Voel je vrij om contact op te nemen voor meer informatie.

www.thepowercommunity.eu

advertentie
advertentie