Gerda den Boer is zestien jaar eigenaar en het gezicht van Man of the World Hardinxveld-Giessendam.
Gerda den Boer is zestien jaar eigenaar en het gezicht van Man of the World Hardinxveld-Giessendam. Suzanne Heikoop
advertorial

Mannen Mazzel Dagen bij Man of the World

26 mei 2020 om 19:04 Zakelijk

H'VELD-G'DAM Mannenmodezaak Man of the World heeft een actieweek met leuke zomer aanbiedingen. Polo's en shirts en T-shirts van Bluefields met korting. Ook broeken van Meyer en Mac zijn gunstig in prijs, de tweede broek mag voor de helft weg. Nog meer mazzelkorting staat op de kaartjes van geselecteerde jacks en colberts. Hierop staat 30 euro korting genoteerd. Stuk voor stuk toppers van de bovenste plank waar ook stevig mee gestunt wordt.

Gerda den Boer is zestien jaar eigenaar en het gezicht van Man of the World Hardinxveld-Giessendam. Ze kent de meest van haar klanten persoonlijk, omdat ze inmiddels 31 jaar in de mannenmodewinkel werkzaam is.

Gerda: ,,De laatste tijd heb ik veel klanten gehad die gebruik maakten van private shopping. Mannen die noodgedwongen thuis zaten en de tijd hadden om in hun eigen omgeving nieuwe kleding te passen. Ik breng dan vaak een aantal kledingstukken langs en geef desgewenst advies. Ook familieleden van mannen die bijvoorbeeld in een verzorgingshuis zitten maken graag gebruik van deze service. Ze kunnen de kleding ook zelf in de winkel kiezen, het is maar net waar de voorkeur naar uitgaat. In Hardinxveld en omgeving voert de dorpse mentaliteit de boventoon, Iedereen kent elkaar en deze manier van werken hoort er hier gewoon bij.’’

Ze verschikt wat vesten en truien van Blue Fields en showt Bermuda's van DNR die nu voor nog geen vier tientjes meegenomen mogen worden. Ideaal voor een warme zomer en heerlijk om het huis te dragen.

Naast de genoemde merken is onder andere ook kleding van State of Art, NZA, No Excess, Mac, Meyer, Steven van Vliet of Giordano in de winkel aanwezig. Man of the World kleedt de man die no-nonsense wil zijn, maar die ook zeker zijn eigen lifestyle heeft. Nog meer aanbiedingen zijn in de winkel aanwezig of worden op afspraak aan huis aangeboden.

a[ Man of the World, Den Bogerd 12-14, Hardinxveld-Giessendam, 0184-618841, info@manoftheworldhveldgdam.nl. Voor personal shopping bel Gerda den Boer op 06-10066166.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie