Van der Wal Interieurs
Techniekweg 8
4143 HV Leerdam
Telefoon 0345-630459
www.vanderwalinterieurs.nl
Van der Wal Interieurs Techniekweg 8 4143 HV Leerdam Telefoon 0345-630459 www.vanderwalinterieurs.nl Van der Wal Interieurs
advertorial

Leolux en Sunway en Auping

27 mei 2020 om 15:06 Zakelijk

LEERDAM Leolux, Sunway en Auping. Drie toonaangevende merken die tot de verbeelding spreken. Regelmatig worden fotoshoots bij Van der Wal Interieur in Leerdam georganiseerd, om onder andere de nieuwste modellen te benadrukken. De sfeer, ambiance en vooral het sprankelende design in de winkel maken bieden daar volop inspiratie voor.

LEOLUX In 1934 wordt de Leolux-fabriek opgericht en na de oorlog kopen broers Ton en Jan Sanders deze met bijeengesprokkeld familiegeld. In navolging van Deense en Italiaanse ontwerpers verlaten ze later de klassieke paden en binden ontwerper Harry de Groot aan het bedrijf. In 1964 lanceren ze hun eerste showroom en maken de collectie nog uitdagender.

De naam Leolux groeit in de jaren die volgen uit tot een serieuze speler in de moderne meubelmarkt. Spraakmakende producten van internationale designers verrijken het aanbod, tonen durf, provocatieve details en vernieuwingen. Deze drang tot innovatie domineert tot de dag van vandaag de collectie.

De medewerkers van Van der Wal Interieurs zijn er maar wat trots op dat dit merk al vele, vele jaren overal in de Leerdamse showroom vertegenwoordigd is.

SUNWAY Sunway raamdecoratie is functioneel als zonlicht- of warmtewering, zorgt voor voldoende privacy en biedt legio mogelijkheden als het om een creatieve invulling gaat. Ook bij technische ontwikkelingen loopt Sunway voorop. In 1961 is de huidige onderneming ontstaan uit de Jaloezieënfabriek Spijkenisse en sinds 1981 een zelfstandig onderdeel van het wereldwijd opererende Hunter Douglas. Tijdloos en modern wonen geldt bij Van der Wal Meubelen zeker ook voor deze eigentijdse raamdecoratie.

AUPING Het topmerk Auping is te vinden op de eerste verdieping bij Van der Wal Interieur, waar het slaapcomfort centraal staat. Al meer dan 130 jaar werkt dit merk aan de beste manieren om uit te rusten.

In 1868, acht jaar na de start van Van der Wal Meubelen, begon Johannes Auping met zijn eigen zaak. Sinds die tijd staat duurzaamheid en innovatief design centraal. Het assortiment bevat zowel eigentijdse als tijdloze ontwerpen.

MAATWERK Een Auping is maatwerk, handwerk, vakwerk. Elk bed en matras wordt gemaakt met aandacht voor detail, het milieu en de toekomst.

Door de extra aandacht voor hygiëneregels kan iedere klant veilig langskomen bij Van der Wal Interieur voor een goed matras of comfortabel bed.

advertentie
advertentie