Ardea Auto levert nieuwe Transits aan Klijn Daksystemen.
Ardea Auto levert nieuwe Transits aan Klijn Daksystemen. Richard van Hoek
advertorial

Een Ford Transit voor het gemak

28 mei 2020 om 12:14 Zakelijk

H'VELD-G'DAM De warme samenwerking tussen Klijn Daksystemen en Ardea Auto Gorinchem leverde de afgelopen jaren veel voordeel en rijplezier op. Klijn Daksystemen bestelde hier haar eerste Ford Transit en heeft afgelopen week daar de negende en tiende Ford aan toegevoegd. Ford-dealer Ardea Auto leverde de wagens inclusief imperial, ladder en andere accessoires met plezier uit.

Accountmanager zakelijke markt Vincent Zee is vanaf 2004 werkzaam bij Ardea Auto en vertelt graag over zijn werk. ,,De Ford Transit is een ideale auto. Iedere klant leveren we maatwerk, want alle Transit modellen zijn in vele uitvoeringen leverbaar. Het zijn stuk voor stuk werkpaarden die kwaliteit leveren en heel veel ruimte bieden. In sommige modellen passen meerdere europallets moeiteloos in de laadruimte. En bij Klijn Daksystemen is de laadruimte erg belangrijk. Maatwerk wat we graag leveren. Iedere auto die we afleveren past bij de gebruiker.’’

Eigenaren Johan Teulings en Hans Klijn van Klijn Daksystemen beamen zijn woorden. Ze kiezen bewust voor een samenwerking met Ardea. De ongeveer dertig werknemers van Klijn Daksystemen werken in twaalf ploegen door heel Nederland. Ze stellen hoge eisen aan werkgemak en betrouwbaarheid van hun bedrijfswagen.

Johan: ,,Een paar medewerkers van ons weten alles van auto’s. We zijn op hun oordeel afgegaan. De Ford Transit is een auto die ons allemaal past. Hij is groot en betrouwbaar, we kunnen veel meenemen naar de bouw en achterin kun je rechtop staan. Het is gewoon een praktische aanschaf.’’

Daarna vertellen de heren over hun werk. Het verzorgen van daken op grote en kleinere gebouwen, de affiniteit met het midden en kleinbedrijf. Er wordt samengewerkt met vooral veel vaste opdrachtgevers in de woning en utiliteitsbouw door het gehele land. Men is partner van een aantal grote en middelgrote bouwbedrijven in zowel de nieuwbouw als renovatie markt. De dakdekkers verwerken zowel bitumen, kunststof als Epdm dakbedekking van vaste leveranciers die net als Ardea ook als partner worden gezien.

Vincent van Ardea Auto hoort het allemaal met een glimlach aan en wijst de heren op het feit dat er voor zijn garage een naamswijziging in de pen zit. Per 1 juli 2020 zal de naam Stern de gevel sieren, een dealergroep dat zeventien automerken voert en aanbieder is van allerlei autodiensten. Ardea Auto is altijd onderdeel van Stern-groep geweest, waarbij gekozen is om alle autobedrijven onder één naam Stern verder te laten werken en hiermee het bedrijf krachtiger in de markt te zetten. Er verandert dus niets aan de service of het bedrijf, enkel de naam.

Vincent: ,,Mobiliteit, daar staan we voor. En als het daar over gaat, is Klijn Daksystemen een uitstekende ambassadeur voor ons om dit uit te dragen.’’

a[ Ardea Auto B.V., Newtonweg 20, Gorinchem, 0183-646013. Klijn Daksystemen BV, Schrank 13, Hardinxveld-Giessendam, 085-4861930.

advertentie
advertentie