Afbeelding
Uiterlijke verzorging

Zomertrends op het gebied van uiterlijke verzorging

4 juni 2020 om 10:04 Partnercontent

Kijk jij ook zo enorm uit naar aangename warme temperaturen? Heerlijk over het strand slenteren met je voeten in het zand en wegdromen bij de golvende zee. Dit betekent maar een ding: de zomer is in aantocht. Daarbij horen ook weer een aantal prachtige zomertrends voor uiterlijke verzorging bij. Kan jij ook wel een dosis glitter en gloss gebruiken? Dit zijn ze: de zomertrends op het gebied van uiterlijke verzorging. Een ding is in ieder geval zeker, met deze beautytrends zul je zeker opvallen tussen je vriendinnen.

Opvallen met uiterlijke verzorging

Zo af en toe mag je best wel eens uit de band springen en daarbij passen deze zomertrends op het gebied van uiterlijke verzorging perfect bij. Opvallend is het zeker: de pastelkleurige oogschaduw. Of je nu kiest voor babyblauw of mintgroen, een beetje experimenteren kan geen kwaad. Zo kun je ook kiezen voor een gele gekleurde eyeliner. Niet alleen de zon straalt dan, maar ook jij! Voeg wat glamour toe aan je make-up look zoals prachtige glitter-oogschaduw in een mooie felle kleur en combineer de kleur met de kleur van je vingernagels.

Zomerzachte lippen

Het verzorgen van je huid is natuurlijk altijd al goed maar de zomertrends op het gebied van uiterlijke verzorging richt zich op mooie lippen. Zo kun je zachtjes met je tandenborstel over je lippen gaan voor ultieme zachtheid. Gebruik daarna een lippenbalsem zonder parfum en jouw lippen voelen weer heerlijk aan. Daaroverheen kan je een transparante lippenstift aanbrengen of juist een met kleur. Ook kan je een klein beetje gloss toevoegen voor een extra sparkle. Jouw lippen zullen in ieder geval deze zomer helemaal stralen.

Au naturel

Een dikke laag make-up dragen is natuurlijk niet heel goed voor je huid. Deze zomertrends op het gebied van uiterlijke verzorging staan in het teken van een au naturel look. Het is belangrijk om je huid goed te verzorgen met hydraterende producten zoals een voedende dagcrème. De focus wordt daarbij gelegd op een natuurlijke look zonder felle kleuren, scherpe contouren of glitters. Heerlijk als je een rustig dagje voor de boeg hebt. Natuurlijk kun je altijd een klein beetje blush aanbrengen voor een kleine touch. Zo is jouw uiterlijke verzorging helemaal compleet.

advertentie
advertentie