Schoolreisje ter illustratie.
Schoolreisje ter illustratie. Wim Lanser

Eerste schoolreisje van Avonturenboerderij en Verschoor Reizen sinds heropening themapark

26 juni 2020 om 08:20 Recreatie

GROOT-AMMERS Sinds de heropening van het themapark op 15 mei heeft Avonturenboerderij Molenwaard donderdag 25 juni zijn allereerste schoolreisje ontvangen. Voor Verschoor Reizen uit Hardinxveld-Giessendam is het na drie maanden stilstaan in deze COVID-19-periode weer het eerste schoolreisje dat zij mag vervoeren.

Gebracht door de touringcar van Verschoor Reizen komen morgen 22 leerlingen en 5 begeleiders van Ds. Abraham Hellenbroekschool uit Zwijndrecht genieten van een welverdiend, educatief schoolreisje bij Avonturenboerderij Molenwaard. Vanaf 11 mei is het vervoer van basisschoolleerlingen weer toegestaan met volledige capaciteit, alsook op het themapark zijn alle COVID-19-richtlijnen in acht genomen om de schoolreisjes op een veilige wijze te laten verlopen.

,,Het is weer een vertrouwd zicht, om na drie maanden een touringcar van het erf af zien rijden. Gelukkig heeft deze school het vertrouwen om weer op reis te gaan met een touringcar. We hopen dat andere scholen ook weer snel het vertrouwen terug hebben. We zien gelukkig dat er mondjesmaat weer wat schoolreizen worden aangevraagd en bevestigd. Want zonder een schoolreisje is een schooljaar niet compleet", aldus Christian Verschoor, 4e generatie Verschoor Reizen.

,,Ons eerste schoolreisje; het is een nieuwe mijlpaal in deze tijd voor de Avonturenboerderij. Wat zijn we blij dat we weer leerlingen mogen ontvangen om hen mee te nemen in de wereld van Fien & Teun. Een dag vol spelen, leren en ontdekken in de Hollandse polder, waarbij we een mooie bijdrage mogen leveren aan de persoonlijke én sociale ontwikkeling van deze jonge kinderen", aldus Michael van Hoorne, directeur Avonturenboerderij Molenwaard.

Meer info over schoolreisjes bij de Avonturenboerderij: www.Avonturenboerderij.nl/Schoolreisje of over busvervoer en schoolreizen: www.Verschoor-Reizen.nl.

advertentie
advertentie