Afbeelding
Suzanne Heikoop

Volgende stap voor nieuwbouw IJzergieterij

27 juni 2020 om 11:15 Wonen

H'VELD-G'DAM Wethouder Trudy Baggerman en Algemeen Directeur René Biesheuvel van de Gebroeders Blokland hebben dinsdag 24 juni de samenwerkingsovereenkomst voor nieuwbouwproject De IJzergieterij getekend.

Met deze ondertekening op 1,5 m afstand, komt een mooi nieuw woongebied in Hardinxveld-Giessendam een stap dichterbij. Voor het project staan al ruim 750 geïnteresseerden ingeschreven. Waarvan bijna twee derde Hardinxveld-Giessendammer. Een teken dat het project in de smaak valt. En er komen dagelijks aanmeldingen bij.

PODIUM AAN HET WATER Hardinxveld-Giessendam krijgt er een gezicht aan De Merwede bij. Van een voormalige industrieel gebied naar een mooie groene wijk met een 'podium aan het water'. Niet alleen voor de toekomstige bewoners van de nieuwe woningen, maar voor heel Hardinxveld-Giessendam.

VERSCHILLENDE WOONWENSEN Het plan bestaat uit diverse grondgebonden woningen, starters, vrijstaand, rij en tweekappers en appartementen in diverse grote en indelingsvarianten. Ook voor mensen aan het begin van hun woon carrière. Met dit gevarieerde aanbod kan er invulling worden gegeven aan een groot aantal doelgroepen en specifieke woonwensen. Een hoognodige ontwikkeling op woongebied voor Hardinxveld-Giessendam en de gehele Drechtstedenregio.

Afbeelding
advertentie
advertentie