Afbeelding
gebroeders Blokland

Goede opkomst bewonersavond nieuwbouwproject locatie De IJzergieterij

29 juni 2020 om 11:51 Wonen

H'VELD-G'DAM De gemeente Hardinxveld-Giessendam heeft dinsdag 23 juni een bewonersavond gehouden waar omwonenden en belanghebbenden van het nieuwbouwproject De IJzergieterij vragen konden stellen naar aanleiding van het Ontwerpbestemmingsplan. Het plan dat op dit moment ter inzage ligt werd positief ontvangen. Tijdens de avond kwam ook vanuit de bewoners goede input waarnaar gekeken gaat worden om dit indien mogelijk verder in het plan te verwerken.

Tijdens deze avond in het gemeentehuis in Hardinxveld-Giessendam waren naast de betrokkenen vanuit de gemeente ook de ontwikkelaar van Gebroeders Blokland, de Supervisor, stedenbouwkundige en adviseurs aanwezig. Vanwege de coronamaatregelen was de avond ingedeeld in tijdsblokken waar geïnteresseerden zich in groepen van maximaal 12 personen vooraf voor konden inschrijven.

Het project De IJzergieterij bestaat uit circa 150 woningen met een grote variatie aan appartementen, eengezinswoningen en studio’s. Met de rivier de Merwede in ‘de achtertuin’ een prachtige locatie. Gebroeders Blokland verwacht nog dit jaar in verkoop te gaan met De IJzergieterij.

advertentie
advertentie