Thea de Jong van Afscheidshuys Valckenhorst.
Thea de Jong van Afscheidshuys Valckenhorst. Orchis

Inloopavond bij Orchis uitvaartzorg weer van start na versoepeling maatregel

3 juli 2020 om 09:51 Activiteiten

SLIEDRECHT Orchis Uitvaartzorg houdt maandag 6 juli haar maandelijkse inloopavond voor vragen over een begrafenis, crematie, verzekeringen en overige vragen die rondom een uitvaart kunnen spelen. ,,Nadat we te maken kregen met de Coronauitbraak en de daarmee opvolgende maatregelen, waren we niet in staat u te ontvangen, op maandag 6 juli bent u weer van harte welkom in Afscheidshuys Valckenhorst aan de Valkweg 8 in Sliedrecht vanaf 19.30 uur."

,,Of u of een van uw dierbaren nou in goede gezondheid verkeren of juist niet, wensen uitspreken, vragen stellen en alle mogelijkheden bekijken en/of vastleggen, kan veel rust bieden en geven, Orchis uitvaartzorg verstrekt gratis wilsbeschikkingen waar u op een eenvoudige manier u wensen op kunt schrijven."

Leg op elk gewenst moment in het leven de uitvaartwensen vast. ,,Geef ook uw nabestaanden de gelegenheid, om in een periode van verdriet en rouw, uw afscheid te kunnen regelen op een manier die bij u past en zoals u die wenst!"

Bij Orchis Uitvaartzorg kan men terecht met alle vragen en wensen op uitvaartgebied. Tevens kan kennis worden gemaakt met het team en kan er een kijkje worden genomen in Afscheidshuys Valckenhorst. Ook het maken van een kosteloze en geheel vrijblijvende afspraak thuis of elders, om ook de wensen te bespreken, behoort tot de mogelijkheden.

advertentie
advertentie